Du har valgt:

Djøfs talentmentorprogram 2019

Om Djøfs talentmentorprogram
Djøfs talentmentorprogram er til dig, der er kvinde og er specialestuderende med lederambitioner.
Du får en erfaren kvindelig leder, som har en nysgerrig og udviklende dialog med dig som mentee samtidig med at du bliver en del af et netværk med 19 andre talentfulde djøfere.
Trin 1
Persondata
Trin 2
Dokumenter
Trin 3
Bekræft ansøgning

Send ansøgning

Send ansøgning

Det er nemt at sende din ansøgning og dit cv. Ansøgningsprocessen består af 3 simple trin.
Din ansøgning er først sendt, når du har været alle 3 trin igennem.

Kriterierne for at søge er:

  1. at du medlem af Djøf i hele perioden
  2. at du er kvinde
  3. at du er specialestuderende når programmet starter op i oktober 2019 eller
  4. at du har afleveret speciale fra maj til november, og/eller afventer derfor endelig karakter før sommer eller i efteråret 2019.
JobNext anvendes som serviceudbyder i forbindelse med registrering og behandling af ansøgninger. Alle de oplysninger, du afgiver, er dog udelukkende tilgængelige for Djøf, og hverken JobNext eller andre virksomheder har adgang til at anvende de oplysninger, du afgiver. Din ansøgning behandles fortroligt, og Djøf forpligter sig til at overholde den til enhver tid gældende lovgivning vedrørende beskyttelse af personlige data. Djøf opbevarer din ansøgning i 12 måneder. Herefter slettes dine data. Djøf bruger ikke din ansøgning uden dit samtykke.
Derudover accepterer du, at Djøf deler dit navn, arbejds- eller studietitel, arbejds- eller studiested, cv, mail og telefonnummer med potentielle mentorer. Du accepterer endvidere, at Djøf må kontakte dig pr. mail og/eller telefon for at sikre, at de angivne oplysninger er opdaterede.

  Jeg accepterer


Powered by JobNext